POI Map list

WordPress Plugin

POI Map List është një shtesë WordPress e zhvilluar nga Instant-Programming për vendosjen gjeologjike dhe shfaqjen e pikave të interesit (Points Of Interest) në hartë. Kjo është një shtojcë falas e bërë tërësisht nga ekipi ynë në PHP dhe Javascript bazuar në arkitekturën e WordPress. Të pakënaqur me shtojcat që ekzistojnë tashmë në këtë fushë në platformë sepse ato nuk i plotësonin kriteret e dëshiruara, ne vendosëm të krijonim shtojcën tonë në dispozicion falas për të gjithë përdoruesit e WordPress.

Responsive E-Commerce website

Naturalpes.ch

Naturalpes është një kompani zvicerane që prodhon dhe shet CBD, një fabrikë terapeutike me shumë përfitime. Tashmë duke zotëruar një faqe WordPress, Naturalpes dëshironte të bënte një hap përpara me një faqe të re më moderne dhe më fluide. Qëllimi ynë ishte të krijonim një faqe të re për kompaninë duke respektuar specifikimet shumë precize, Prandaj, Instant Programming iu kushtua konceptualizimit të faqes së re, zhvillimit të logove të reja dhe kodeve të reja të ngjyrave., Ngarkimit dhe lidhjes me bazën e të dhënave gjithashtu si migrim midis dy vendeve. Projekti ynë konsistoi gjithashtu në instalimin dhe konfigurimin e një theme të re, konfigurimin e shtojcave të ndryshme si shtojcat e përkthimit, shtojcat e menaxhimit të produktit dhe monedhës dhe së fundmi sistemet e sigurisë për të shmangur sulmet e mundshme në faqe.

Instagirl.ch

Responsive E-Commerce website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer suscipit hendrerit risus et fermentum. Etiam tempus justo in pellentesque vestibulum. Phasellus luctus at nibh non laoreet. Pellentesque nunc lacus, vulputate id arcu quis, posuere pulvinar eros. In id nisl magna. Donec libero urna, scelerisque vel neque eu, scelerisque porta arcu. Donec eu tellus eu tortor tincidunt egestas. Nunc a est tincidunt, dapibus purus sed, feugiat ante.

Partenariat

Playdigital.ch

Playdigital është një kompani zvicerane e dixhitalizimit që na ka besuar që nga fillimi i vitit 2020. Partneriteti ynë filloi me krijimin e aplikacionit vendas celular “Pharmonline” për grupin zviceran DirectCare. Konsumatori dëshironte të kalonte nga një aplikacion i përgjegjshëm në internet në një aplikacion vendas sepse ky i fundit ka një numër të madh karakteristikash specifike për aplikacionet mobile. Për më tepër, aplikacionet vendase janë të disponueshme në dyqanet e ndryshme të telefonave inteligjentë (Apple Store, Play Store) ndryshe nga aplikacionet në Ueb të cilat mund të shkarkohen nga Interneti përmes Shfletuesit të Internetit.

 

Instant Programming ishte gjithashtu i përfshirë në krijimin e aplikacionit në internet “DC-Control”, një aplikacion që lejon dhjetra farmaci të pavarur të kryejnë aktivitete dhe të kenë akses në lloje të ndryshme të produkteve gjatë gjithë vitit. Aplikacioni paraqet një ndërfaqe administratori duke bërë të mundur përgjigjen ndaj kërkesave të ndryshme të farmacive si dhe aksesin në të gjitha informacionet e nevojshme në kohë reale, si dhe një ndërfaqe të veçantë që lejon farmacitë të kenë një pasqyrë dhe menaxhim të aktiviteteve, ofruar nga DirectCare.

Projektet tona:

POI Map list

WordPress Plugin

POI Map List është një shtesë WordPress e zhvilluar nga Instant-Programming për vendosjen gjeologjike dhe shfaqjen e pikave të interesit (Points Of Interest) në hartë. Kjo është një shtojcë falas e bërë tërësisht nga ekipi ynë në PHP dhe Javascript bazuar në arkitekturën e WordPress. Të pakënaqur me shtojcat që ekzistojnë tashmë në këtë fushë në platformë sepse ato nuk i plotësonin kriteret e dëshiruara, ne vendosëm të krijonim shtojcën tonë në dispozicion falas për të gjithë përdoruesit e WordPress.

Naturalpes.ch

Responsive E-Commerce website

Naturalpes është një kompani zvicerane që prodhon dhe shet CBD, një fabrikë terapeutike me shumë përfitime. Tashmë duke zotëruar një faqe WordPress, Naturalpes dëshironte të bënte një hap përpara me një faqe të re më moderne dhe më fluide. Qëllimi ynë ishte të krijonim një faqe të re për kompaninë duke respektuar specifikimet shumë precize, Prandaj, Instant Programming iu kushtua konceptualizimit të faqes së re, zhvillimit të logove të reja dhe kodeve të reja të ngjyrave., Ngarkimit dhe lidhjes me bazën e të dhënave gjithashtu si migrim midis dy vendeve. Projekti ynë konsistoi gjithashtu në instalimin dhe konfigurimin e një theme të re, konfigurimin e shtojcave të ndryshme si shtojcat e përkthimit, shtojcat e menaxhimit të produktit dhe monedhës dhe së fundmi sistemet e sigurisë për të shmangur sulmet e mundshme në faqe.

Instagirl.ch

Responsive E-Commerce website

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer suscipit hendrerit risus et fermentum. Etiam tempus justo in pellentesque vestibulum. Phasellus luctus at nibh non laoreet. Pellentesque nunc lacus, vulputate id arcu quis, posuere pulvinar eros. In id nisl magna. Donec libero urna, scelerisque vel neque eu, scelerisque porta arcu. Donec eu tellus eu tortor tincidunt egestas. Nunc a est tincidunt, dapibus purus sed, feugiat ante.

Playdigital.ch

Partenariat

Playdigital është një kompani zvicerane e dixhitalizimit që na ka besuar që nga fillimi i vitit 2020. Partneriteti ynë filloi me krijimin e aplikacionit vendas celular “Pharmonline” për grupin zviceran DirectCare. Konsumatori dëshironte të kalonte nga një aplikacion i përgjegjshëm në internet në një aplikacion vendas sepse ky i fundit ka një numër të madh karakteristikash specifike për aplikacionet mobile. Për më tepër, aplikacionet vendase janë të disponueshme në dyqanet e ndryshme të telefonave inteligjentë (Apple Store, Play Store) ndryshe nga aplikacionet në Ueb të cilat mund të shkarkohen nga Interneti përmes Shfletuesit të Internetit.

Instant Programming ishte gjithashtu i përfshirë në krijimin e aplikacionit në internet “DC-Control”, një aplikacion që lejon dhjetra farmaci të pavarur të kryejnë aktivitete dhe të kenë akses në lloje të ndryshme të produkteve gjatë gjithë vitit. Aplikacioni paraqet një ndërfaqe administratori duke bërë të mundur përgjigjen ndaj kërkesave të ndryshme të farmacive si dhe aksesin në të gjitha informacionet e nevojshme në kohë reale, si dhe një ndërfaqe të veçantë që lejon farmacitë të kenë një pasqyrë dhe menaxhim të aktiviteteve, ofruar nga DirectCare.

Projektet tona :