Ndihmë & Mirëmbajtje mbeshtetje teknike

Ndihma, mbështetja dhe mirëmbajtja e faqes tuaj WordPress

Duke punuar për disa vjet në CMS, Instant-Programming është specializuar për të ndihmuar dhe mbështetur faqet tuaja të WordPress. Në krijimin e web-faqeve, shtimi i plugins-av ose përditësimi i plugins-ve / theme tashmë të instaluara mund të çojnë në keqfunksionime serioze dhe nganjëherë edhe në mbylljen totale të faqes tuaj, prandaj secili shërbim i kryer nga kujdesi ynë paraprihet nga një kopje rezervë e plotë e faqes tuaj dhe baza juaj e të dhënave për të siguruar siguri shtesë.

 

Ne mundemi, sipas kërkesës, të instalojmë plugins ose t'i modifikojmë ato duke modifikuar direkt kodin burimor për të përmbushur kërkesat tuaja. Ne gjithashtu ofrojmë për të rinovuar faqen tuaj, plugins dhe theme të vendosur në mënyrë të sigurtë, e cila bëhet një domosdoshmëri, por përbën një rrezik për një përdorues papërvojë nëse faqja juaj nuk është përditësuar për një kohë.

Për një webfaqe të destinuar për E-commerce, Instant-Programming ju ofron konfigurimin dhe menaxhimin e një sistemi për organizimin dhe shitjen e produkteve nëpërmjet WooCommerce,plugin-in më të popullarizuar në WordPress për E-Commerce.