Zhvillimi Aplikacione Ueb dhe Mobil Faqet e internetit dhe E-commerce Konceptimi & Dizajni

Aplikacione Ueb dhe Mobil

Ne u ofrojmë klientëve tanë aplikacione të personalizuara për të përmbushur nevojat e tyre gjatë përdorimit të teknologjive më të fundit në internet.

Aplikacionet në internet mund të përdoren në të gjitha mediat nga një shfletues (PC, tabletë, smartphone). Këto aplikacione moderne lejojnë navigim më të shpejtë dhe më të butë sesa një faqe në internet tradicionale, si dhe një ndërfaqe plotësisht të personalizueshme sipas kërkesës.

Aplikacionet mobile janë të destinuara ekskluzivisht për smartphone / tabletë dhe mund të shkarkohen nga platforma të ndryshme (Android, IOS), në veçanti ato lejojnë përdorimin e funksioneve vendase të një smartphone.

Faqet e internetit dhe E-commerce

Instant Programming gjithashtu ofron krijimin e faqeve përmes WordPress, një CMS i përdorur nga 39% e siteve në internet. WordPress është alternativa më e mirë për një faqe prezantimi ose një tregti elektronike, veçanërisht falë shtojcave të saj të ndryshme për organizimin dhe shitjen e produkteve.

Me një ndërfaqe të thjeshtuar administratori, një faqe WordPress ofron një performancë të pakonkurueshme të kohës punës dhe për këtë arsye ul kostot e zhvillimit.

Konceptimi & Dizajni

Me krijimin e një identiteti vizual, zhvillimin e modeleve dhe konceptualizimin e ideve tuaja, Instant Programming ju lejon të kryeni projektet tuaja që nga fillimi.

Falë një ekipi me përvojë dhe njohuri teknike të fituara gjatë projekteve të ndryshme të kryera në vitet e fundit, ne ofrojmë mbështetje gjatë të gjitha fazave të krijimit të faqes tuaj derisa të dalë në internet (konceptualizimi, dizajni, faqja e programimit dhe baza e të dhënave të saj).