Marketing. SEO Facebook & Google ads

Referenca e Listings Search Engine (SEO)

Search engine SEO është një mjet kompleks që i lejon faqet për të dalë më e lartë ose më e ulët në listings search engine. Ne ofrojmë ndjekje personale për secilin klient në mënyrë që të shpjegojmë logjikën e vendosur si dhe këshilla të personalizuara për të ndihmuar faqen tuaj të dallohet në kërkimet në internet.

Facebook dhe Google Ads

Bëni dallim nga konkurrenca falë një fushate reklamuese të synuar për perspektivë të mundshëm ose klientë falë mjeteve të marketingut. Fushatat reklamuese janë thelbësore për të fituar një shikueshmëri më të madhe, por që një fushatë të jetë efektive ajo duhet të drejtohet dhe kjo është pikërisht pika që ne duam të zhvillojmë pasi të përcaktohet industria juaj dhe lloji i audiencës së synuar.